ad
Cs

Pronajměte si 1 ložnic/e byt o rozloze 25 m² v Hradec Králové

Gočárova třída 1105/36, 500 02 Hradec Králové, Czechia

Cenově výhodná: Cena je pod průměrem

8900 Kč
8900 Kč
8900 Kč
Cena této nemovitosti je výrazně nižší než průměrná tržní cena, což z této nemovitosti dělá jedinečnou nabídku vzhledem k Vašemu rozpočtu.
Plocha:
25 m2
Ložnice:
1 ložnice
Koupelny:
1 koupelna
Typ nemovitosti:
Byt
Ověřeno společností Rentola:
Ano
Číslo oznamovací
424709

Pronájem pokoje 25m²


Pronájem jedné místnosti 25 m² v centru Hradce Králové


Pokud hledáte pronájem jedné místnosti ve zrekonstruovaném bytě, ve zděném domě, v centru krajské metropole, pak je tato nabídka určena právě vám. Exkluzivně nabízíme k jednu místnost v třípokojovém bytě v přízemí. Celý byt má velikosti 96m² a nachází v samotném centru Hradce Králové. Nabízená místnost má cca 25 m².
Dispozice: velká kuchyně s jídelnou, tři pokoje, koupelna, samostatné WC a sklep. Kuchyně s jídelním koutem a oknem do dvora je netradičně umístěna do velké vstupní haly. Stává se tak pro obyvatele bytu skutečným centrem dění, při současném zachování soukromí v jednotlivých pokojích. Díky vysokým stropům byt ocení zejména milovníci prostoru. Pokoje jsou velké, s velkými okny orientovanými do dvora i do ulice. Dokonalá poloha bytu, ve zvýšeném přízemí, na Gočárově třídě, nedaleko Labe v sobě skýtá jednak dosah kompletní občanské vybavenosti, ale i blízkost klidové zóny, kterou představuje například stezka pro pěší i cyklisty kopírující tok Labe, samotný soutok Labe s Orlicí či krásné historické centrum města.
Majitelé hledají zájemce o dlouhodobý pronájem především studentkám.


Máte dotazy týkající se této nemovitosti? Zde kontaktujte přímo pronajímatele

O této nemovitosti


Typ nemovitosti: Byt

Město: Hradec králové

Ložnice: 1

Koupelny: 1

Plocha: 25 m2

Cena: 8900 Kč

Cena za m²: 356 Kč

ad

Hledáte levné/levný byty v Hradec Králové?