ad

Pronajměte si 1 ložnic/e dům o rozloze 94 m² v Ostrava

Výškovická, 700 30 Ostrava, Czechia

Exkluzivní varianta: Nadprůměrná tržní cena

29900 Kč
29900 Kč
29900 Kč
Tato nemovitost je cenově nadprůměrná, ale nabízí výjimečné vlastnosti, díky kterým vyniká.
Plocha:
94 m2
Ložnice:
1 ložnice
Koupelny:
1 koupelna
Typ nemovitosti:
Dům
Dostupnost:
01 Feb
Ověřeno společností Rentola:
Ano
Číslo oznamovací
417899

Pronájem novostavby řadového rodinného domu s terasou a parkovacím stáním ve Slezské Ostravě


Exkluzivní nabídka výborně situovaného nízkoenergetického domu typu řadový bungalov v příjemném a klidném prostředí novostaveb ve Slezské Ostravě, katastrální území Muglinov.

Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme k pronájmu rodinný dům s dispozicí 4+kk, zastřešenou terasou a stáním pro dvě vozidla. Zastavěná plocha domu činí 114 m 2 , užitná 94 m 2 .

Dům má příjemnou atmosféru a působí velmi útulně. Všechny pokoje jsou neprůchozí. Dominantou je obývací pokoj s kuchyní se vstupem na terasu. Ranní káva před odchodem do práce a odpolední relax se Vám tak stane součástí denní rutiny.
V kuchyni je nová kuchyňská linka s veškerými spotřebiči.
Pokoje jsou menší, zároveň však dostatečně veliké pro spací i hrací zónu, v každém jsou vestavěné skříně.
V zádveří najdete vestavěné skříně a bezpečnostní systém od Jablotronu. V domě jsou dvě koupelny s WC. Podlahy plovoucí a keramická dlažba. Venkovní rolety v oknech.

Pozemek obdélníkového tvaru s výměrou cca 300 m 2 včetně zastavěné plochy bude zatravněn, na oplocené zahradě ze všech stran bude menší zahradní domek na nářadí, sekačku apod.

Nemovitost je napojena na obecní vodovod a kanalizaci, ohřev vody a vytápění je zajištěno tepelným čerpadlem. Podlahové topení.

Rodinné bydlení kousek od přírody, ideální na procházky, jízdu na kole, běh a další sportovní vyžití. Veškerá občanská vybavenost je také v bezprostředním dosahu (obchod, základní škola, školka, lékárna, lékaři, ZOO apod.).

Výše nájmu je stanovena na 29.900,- Kč + zálohy na služby. Energie si nájemník přepíše na sebe. Kauce ve výši 2 nájmů + provize RK ve výši 1 nájmu.
K nastěhování od 1/2025.

Nenechte si uniknout tuto výjimečnou nabídku, nemovitosti v této lokalitě jsou k pronájmu velmi zřídka. Tato novostavba je ideálním domovem pro rodinu hledající moderní a komfortní bydlení v příjemném prostředí.

Ohledně dalších dotazů a domluvení prohlídky nás neváhejte
Ev. číslo:


Máte dotazy týkající se této nemovitosti? Zde kontaktujte přímo pronajímatele

O této nemovitosti


Typ nemovitosti: Dům

Město: Ostrava

Ložnice: 1

Koupelny: 1

Plocha: 94 m2

Cena: 29900 Kč

Dostupnost: 2025-02-01

Terasa: Ano

Cena za m²: 318 Kč

ad

Hledáte levné/levný domy v Ostrava?