ad

Pronajměte si 3 ložnic/e byt o rozloze 96 m² v Prague

Krakovská, Praha 1 - Nové Město

Exkluzivní varianta: Nadprůměrná tržní cena

55000 Kč
55000 Kč
55000 Kč
Tato nemovitost je cenově nadprůměrná, ale nabízí výjimečné vlastnosti, díky kterým vyniká.
Plocha:
96 m2
Ložnice:
3 ložnic/ložnice
Typ nemovitosti:
Byt
Dostupnost:
Nyní
Ověřeno společností Rentola:
Ano
Číslo oznamovací
223535

Pronájem bytu 3+kk 96m²


Exkluzivní nabídka pronájmu plně zařízeného bytu 3+kk s terasou a balkonem v centru Prahy


Nabízíme k pronájmu prostorný byt 3+kk s terasou, balkonem a vlastním parkovacím stáním v samém srdci Prahy, v ulici Krakovská, jen pár kroků od Václavského náměstí.
Byt o rozloze 96,2 m² se nachází v 5. patře osmipatrové novostavby v projektu Apus Villa, která vznikla ve vnitrobloku v rámci nedávné rekonstrukce původního klasicistního domu. Umístnění stavby ve dvorním traktu v obklopení společné zahrady, propůjčuje bytu až nečekaně klidné prostředí, které výrazně kontrastuje s okolním pulsujícím centrem metropole.
Středobod bytu tvoří obývací pokoj s kuchyňským koutem a vstupem na terasu. Ta je zastřešená a díky tomu může i v deštivých dnech sloužit jako příjemné místo pro posezení. Jednotka dále sestává ze dvou neprůchozích ložnic, z nichž jedna má vstup na balkon. Koupelna je společná s toaletou a je vybavena sprchovým koutem, k dispozici je také druhé samostatné WC. V předsíni je velká vestavěná skříň a vhod určitě přijde i technická místnost, kde je umístěna pračka a sušička značky Miele. Byt je nabízen plně zařízený nábytkem, spotřebiči a kompletním vybavením včetně nádobí, varné konvice, kávovaru, vysavače a televize. Zkrátka „ready to move in“, jen se nastěhovat.

Lokalitu jistě není nutné dlouze představovat. Umístění nemovitosti v exkluzivní čtvrti Praha 1 - Nové město, pouhých několik set metrů od významných dominant hlavního města, nabízí novým obyvatelům nepřeberné možnosti kulturního a společenského vyžití, hustou infrastrukturu služeb všeho druhu a vynikající dopravní dostupnost. Stanice metra Muzeum pouhých 300 metrů, na stanici Můstek 10 minut pěšky.

---------------------------------------------------------------

We offer for rent a spacious 3+kk apartment with a terrace, balcony, and private parking in the heart of Prague, on Krakovská Street, just a few steps from Wenceslas Square. The apartment, with an area of 96.2 m², is located on the 5th floor of an eight-story new building in the Apus Villa project, situated in the courtyard as part of the recent reconstruction of the original classical building. The building's location in the courtyard surrounded by a shared garden provides the apartment with an unexpectedly peaceful environment, contrasting significantly with the pulsating center of the metropolis.

The focal point of the apartment is the living room with a kitchenette and access to the terrace. The terrace is covered, making it a pleasant place to sit even on rainy days. The unit also consists of two non-through bedrooms, one of which has access to the balcony. The bathroom is shared with a toilet and is equipped with a shower; there is also a second separate toilet. In the hallway, there is a large built-in wardrobe, and a utility room is certainly convenient, housing a Miele washer and dryer. The apartment is offered fully furnished with furniture, appliances, and complete equipment, including dishes, a kettle, a coffee maker, a vacuum cleaner, and a television. In short, it's "ready to move in," just bring your belongings.

The location certainly needs no lengthy introduction. The property is situated in the exclusive Prague 1 - New Town district, just a few hundred meters from significant landmarks of the capital. It offers new residents countless opportunities for cultural and social activities, a dense infrastructure of various services, and excellent transportation accessibility. The Muzeum metro station is only 300 meters away, and you can reach the Můstek station in a 10-minute walk.


Máte dotazy týkající se této nemovitosti? Zde kontaktujte přímo pronajímatele

O této nemovitosti


Typ nemovitosti: Byt

Město: Prague

Ložnice: 3

Plocha: 96 m2

Cena: 55000 Kč

Dostupnost: 2024-09-01

Výtah: Ano

Balkon: Ano

Terasa: Ano

Pračka: Ano

Cena za m²: 572 Kč

ad

Hledáte levné/levný byty v Prague?