ad
Cs

Pronajměte si 3 ložnic/e byt o rozloze 78 m² v Prague

Kodaňská, Praha 10 - Vršovice

Cenově dostupná: průměrná tržní cena

35900 Kč
35900 Kč
35900 Kč
Cenově dostupná nemovitost za průměrnou tržní cenu. Ideální pro Vaše účely.
Plocha:
78 m2
Ložnice:
3 ložnic/ložnice
Typ nemovitosti:
Byt
Ověřeno společností Rentola:
Ano
Číslo oznamovací
283207

Pronájem bytu 3+kk 78m²


Pronájem bytu 3+kk 78 m²


Nabízíme k pronájmu světlý byt 3+kk s balkonem ve zvýšeném 1 NP (okna ve výšce 5 m nad úrovní chodníku), po kompletní rekonstrukci nacházející se v prestižní ulici Kodaňská na rozhraní Vršovic a Vinohrad s výbornou občanskou vybaveností, parky a v rychlém dosahu centra.

Dispozice bytu, velkorysá předsíň s moderní prosklenou příčkou, obývací pokoj s novou plně vybavenou kuchyňskou linkou a vstupem na balkon, prostorná hlavní ložnice, dětský pokoj, luxusní koupelna s prostorným sprchovým koutem walk in, vyhřívanou podlahou pro větší komfort, podomítkové baterie značky Grohe, led osvětlení niky ve sprchovém koutě, koupelnový nábytek na míru. Extra toaleta pro hosty, technické zázemí pro pračku a sušičku. Ambiente stmívatelné osvětlení chodby a předsíně. Velkorysá chodba s možností vytvoření pracovního prostoru. Nová dubová olejovaná podlaha na suchém systému Fermacell ve všech pokojích, nová dřevěná okna, kompletně nové elektroinstalace, rozvody odpadů, plynu a topení. Nový kondenzační kotel, který zajišťuje i ohřev teplé vody. Instalována zvukoizolační předstěna na zdech k sousedům. Byt prošel nákladnou rekonstrukci s důrazem na kvalitu a design.

Dům má velmi výhodnou polohu v dosahu zeleně a přímé občanské vybavenosti, v blízkosti se nachází mateřská škola, základní škola, park Heroldovy sady, kavárny, potraviny, restaurace.


Máte dotazy týkající se této nemovitosti? Zde kontaktujte přímo pronajímatele

O této nemovitosti


Typ nemovitosti: Byt

Město: Prague

Ložnice: 3

Plocha: 78 m2

Cena: 35900 Kč

Vybavený: Ano

Balkon: Ano

Cena za m²: 460 Kč

ad

Hledáte levné/levný byty v Prague?