ad
Cs

Pronajměte si 4 ložnic/e byt o rozloze 85 m² v Kosmonosy

Kosmonosy, okres Mladá Boleslav

Cenově výhodná: Cena je pod průměrem

20490 Kč
20490 Kč
20490 Kč
Cena této nemovitosti je výrazně nižší než průměrná tržní cena, což z této nemovitosti dělá jedinečnou nabídku vzhledem k Vašemu rozpočtu.
Plocha:
85 m2
Ložnice:
4 ložnic/ložnice
Typ nemovitosti:
Byt
Dostupnost:
01 Jan
Ověřeno společností Rentola:
Ano
Číslo oznamovací
406131

Pronájem bytu 3+1 85m²


Kompletně zařízený byt 3+1, 85m² s balkónem a sklepem v klidné lokalitě Kosmonos, Mladá Boleslav


Vzhledem k velmi vysokému zájmu o námi nabízené nemovitosti žádáme všechny vážné zájemce o prohlídky, aby nás pro rychlý a efektivní postup

Nabízíme nově zrekonstruovaný a vkusně zařízený a velmi prostorný byt 3+1, 85m² s balkonem v klidné lokalitě Kosmonos, příměstské části Mladé Boleslavi. Byt je umístěn v 1. patře bytového domu. Všechny místnosti jsou plně vybaveny viz. fotografie. Celý byt i veškeré vybavení jsou ve velmi dobrém stavu. Úložného prostoru je více než dostatek. V bytě je několik velkých skříní a pod bytem se nachází velmi prostorný sklep o velikosti cca 12m². K nadstandardnímu vybavení patří i klimatizace v ložnici a obývacím pokoji. Byt má vlastní plynový kotel značky Immergas, který zajišťuje výtápění i ohřev vody.

Nemovitost je určena výhradně k dlouhodobému pronájmu a je k nastěhování od .

Lokalita nabízí bohatou občanskou vybavenost a dostupnost MHD je také velmi dobrá. Kousek od domu je zastávka autobusu. Před domem je bezproblémové parkování.

Poznámka k ceně: Poplatky za služby vč. pojištění domácnosti a odpovědnosti činí 1.973 Kč/měsíc /4os. (každá další osoba za příplatek) + elektřina a plyn, které budou převedeny na nájemníka. Při podpisu smlouvy nájemník hradí první nájemné, dále rezervaci pro agenturu a vratnou kauci ve výši jedné měsíční platby.

Pokud se nemůžete na prohlídku bytu dostavit osobně, je možné domluvit prohlídku formou videohovoru. V reakci na tento inzerát o sobě prosím uvádějte alespoň základní informace (počet osob, zaměstnání, od kdy hledáte bydlení, zda máte domácího mazlíčka). Děkujeme.


Máte dotazy týkající se této nemovitosti? Zde kontaktujte přímo pronajímatele

O této nemovitosti


Typ nemovitosti: Byt

Město: Kosmonosy

Ložnice: 4

Plocha: 85 m2

Cena: 20490 Kč

Dostupnost: 2025-01-01

Balkon: Ano

Cena za m²: 241 Kč

ad

Hledáte levné/levný byty v Kosmonosy?