ad
Cs

Pronajměte si 4 ložnic/e byt o rozloze 71 m² v Olomouc

Synkova, Olomouc - Lazce

Cenově dostupná: průměrná tržní cena

21000 Kč
21000 Kč
21000 Kč
Cenově dostupná nemovitost za průměrnou tržní cenu. Ideální pro Vaše účely.
Plocha:
71 m2
Ložnice:
4 ložnic/ložnice
Typ nemovitosti:
Byt
Ověřeno společností Rentola:
Ano
Číslo oznamovací
285957

Pronájem bytu 3+1 71m²


Pronájem bytu 3+1 v Olomouci, ul. Synkova


Jestli se zatím marně snažíte najít pro sebe a svou rodinu třípokojový byt k dlouhodobému pronájmu, jste tu správně. Byt, na který jste právě narazili, se nachází na adrese Synkova 514/13 v Olomouci a je situovaný ve 3. nadzemním podlaží (2. patro). Kdybyste tuto část města neznali, tak má jednu významnou výhodu, kterou je parkování, protože narozdíl od jiných městských částí se tu dokonce zaparkovat dá, i když se jedná o sídliště. Nepotřebujete k tomu ani vlastní garáž či vyhrazené parkovací stání.

Samotný byt si dovolím označit za velmi hezký a rozhodně je ve vyšším standardu, i když není vyloženě "luxusní". To znamená, že je rozhodně vhodný i pro rodinu s dětmi, protože se nebudete muset obávat, že děti něco nesmírně drahého zničí. Domácí mazlíčci také nejsou překážkou, v domě je několik sousedů, kteří chodí venčit své pejsky, tak se můžete přidat. Pro dobré sousedské vztahy je ovšem nutné se svým mazlíčkům věnovat, aby neobtěžovali sousedy nadměrným hlukem. Vraťme se zpátky k bytu - orientovaný je severovýchodně a jihozápadně. Jeho celková výměra je 71 m² a patří k němu i sklepní kóje a balkon. Určitou nevýhodou ale je absence výtahu, na to si budete muset zvyknout, nebo si rovnou vybrat jiný byt.

V místnostech je na podlahách položený vinyl, v koupelně a na WC dlažba. Dispozice bytu je velmi efektivně vymyšlena, což přináší možnost využívat jak vanu, tak i praktickou sprchu, která je umístěna vedle WC. Z obývajícího pokoje se dostanete do kuchyně, obě místnosti jsou orientovány na severovýchod. Obývací pokoj je největší místností v bytě a má 20 m². Kuchyně má 10 m², je plně vybavena a velmi dobře promyšlena, což znamená dostatek úložných prostor a vestavné spotřebiče, na které si jen vzpomenete - indukční varná deska, plnohodnotná myčka nádobí, elektrická i mikrovlnná trouba, nadstandardní 70 cm široká lednice a navíc je tu i vestavná pračka. V oknech jsou instalovány sítě proti hmyzu pro komfort, který oceníte zejména v letních měsících. Dva pokoje, které jsou orientované na jihozápad jsou velké 12 a 16 m². Z toho většího se dostanete na balkon a je jen na Vás, jak si je doma rozdělíte.

Dopravní dostupnost MHD super, nedaleko je autobusová zastávka a i pěšky je centrum města co by kamenem dohodil a zbytek došel pěšky, obchody jsou také blízko a je tu možnost výběru.

Zúčtovatelné měsíční náklady jsou ve výši 4 000,- Kč, to znamená zálohy na elektřinu, teplou a studenou vodu, vytápění, internet a TV. Měsíční nájem činí 21 000,- Kč a počítejte ještě s vratnou kaucí ve výši 25 000,- Kč.

Jestli Vás tato nabídka zaujala, projděte si virtuální prohlídku, abyste měli jistotu, že Vám bude vyhovovat dispozice bytu. Byt se pronajímá částečně vybavený a záleží na domluvě, co vše v bytě zůstane. Prosím Vás rovněž, abyste počítali s tím, že majitele bude zajímat reference z Vašeho aktuálního bydlení. Byt je volný a připravený k Vašemu nastěhování. Pro zodpovězení dalších dotazů mě neváhejte


Máte dotazy týkající se této nemovitosti? Zde kontaktujte přímo pronajímatele

O této nemovitosti


Typ nemovitosti: Byt

Město: Olomouc

Ložnice: 4

Plocha: 71 m2

Cena: 21000 Kč

Garáž: Ano

Výtah: Ano

Balkon: Ano

Pračka: Ano

Myčka: Ano

Cena za m²: 295 Kč

ad

Hledáte levné/levný byty v Olomouc?