ad

Pronajměte si 1 ložnic/e byt o rozloze 62 m² v Letohrad

U Valu, 561 51, Letohrad, Ústí nad Orlicí, Pardubický

Exkluzivní varianta: Nadprůměrná tržní cena

17300 Kč
17300 Kč
17300 Kč
Tato nemovitost je cenově nadprůměrná, ale nabízí výjimečné vlastnosti, díky kterým vyniká.
Plocha:
62 m2
Ložnice:
1 ložnice
Typ nemovitosti:
Byt
Ověřeno společností Rentola:
Ano
Číslo oznamovací
45133

Pronájem bytu 2+kk 62 m²


Pronájem moderního bytu 2kk v Letohradě


Nabízím Vám pronájem nového a moderního bytu v Letohradě. V bytovce jsme měli k pronájmu 14 bytů, nyní už je k dlouhodobému pronájmu volný jen jediný. Všechny byty jsou moderně řešeny, každý byt má své kouzlo a přidanou hodnotu.
Byt o dispozici 2kk, o orientační výměře 62 m², dále s balkonem a sklepní kóji, o nájemném 17.300 Kč + zálohy 4.990 Kč za celkový provoz (topení, elektřina, voda, pravidelná údržba, správa i úklid společných prostor).
Bytový dům je vystavěn ve vyhledávané a oblíbené části města Letohrad, Byty jsou umístěny v hospodárně úsporném domě, kde byly použity nejmodernější technologie. Bytový dům splňuje náročná kritéria a budova po právu spadá do kategorie „B“. Topení zajišťují tepelná čerpadla, která v létě dokáží místnosti naopak příjemně ochlazovat. Nově došlo k instalaci střešních fotovoltaických panelů. Byť třípatrová budova, přesto je zde umístěn moderní výtah.
Ve společných prostorách domu je možno využívat kolárnu, či kočárkárnu. Před domem dostatek parkovacích míst, každý byt může mít pronajaté své parkovací stání, navíc si lze pronajmout i zastřešené parkovací stání.
S pronájmem bytu si sjednáváte službu úklidu společných prostor domu, údržbu zeleně v letních měsících a úklid sněhu v zimním období. Dalším benefitem je možnost využit slevu na nájemném formou předplaceného nájemného.
Jsme přímí majitelé, neplatíte tak odměnu realitce.
Těším se na prohlídky s Vámi, se všemi zájemci.


Máte dotazy týkající se této nemovitosti? Zde kontaktujte přímo pronajímatele

O této nemovitosti


Typ nemovitosti: Byt

Město: Letohrad

Ložnice: 1

Plocha: 62 m2

Cena: 17300 Kč

Výtah: Ano

Balkon: Ano

Terasa: Ano

Cena za m²: 279 Kč

ad

Hledáte levné/levný byty v Letohrad?