ad
Cs

Pronajměte si 2 ložnic/e byt o rozloze 52 m² v Znojmo

Bratří Čapků 781/10, 669 02 Znojmo, Czechia

Plocha:
52 m2
Ložnice:
2 ložnic/ložnice
Typ nemovitosti:
Byt
Ověřeno společností Rentola:
Ano
Číslo oznamovací
429336

Pronájem bytu 2+kk 52m²


Byt 2+kk k pronájmu


Nabízíme k pronájmu kompletně zrekonstruovaný byt o dispozici 2+kk, situovaný na ulici Bratří Čapků ve Znojmě. Byt o výměře 52 m² se nachází v přízemí cihlového domu se dvěma bytovými jednotkami a je k dispozici včetně prostorného sklepa o velikosti 12 m², který poskytuje dostatek úložného prostoru. Zálohy na energie, internet a vodu vychází 4.000,- Kč/měsíčně.

Byt je vybaven novou kuchyňskou linkou včetně moderních spotřebičů. Vytápění a ohřev vody zajišťuje úsporný plynový kotel, díky čemuž jsou měsíční náklady na energie velmi nízké. Parkování je možné před domem. Jednou z hlavních předností tohoto bytu je přímý vstup na zahradu z obývacího pokoje. V příštím roce majitel plánuje vybudovat k tomuto bytu terasu.

Dispozice bytu zahrnuje vstupní chodbu, koupelnu, samostatné WC, technickou místnost, prostornou ložnici a obývací pokoj s kuchyňským koutem. V okolí domu je dostupná veškerá občanská vybavenost, včetně obchodů, služeb a veřejné dopravy. Byt je ideální volbou pro jednotlivce, pár nebo menší rodinu, kteří hledají klidné bydlení s možností užívání zahrádky.

Byt je k dispozici k okamžitému nastěhování. Pro více informací nebo domluvení termínu prohlídky mne prosím

Těším se na Vás.


Máte dotazy týkající se této nemovitosti? Zde kontaktujte přímo pronajímatele

O této nemovitosti


Typ nemovitosti: Byt

Město: Znojmo

Ložnice: 2

Plocha: 52 m2

Cena: 11900 Kč

Terasa: Ano

Cena za m²: 228 Kč

ad

Hledáte levné/levný byty v Znojmo?