ad
Cs

Pronajměte si 2 ložnic/e byt o rozloze 51 m² v Capital City of Prague

U Uranie 1328/10, 170 00 Prague, Czechia

Plocha:
51 m2
Ložnice:
2 ložnic/ložnice
Typ nemovitosti:
Byt
Dostupnost:
01 Oct
Ověřeno společností Rentola:
Ano
Číslo oznamovací
397991

Pronájem bytu 2+kk 51m²


Pronájem útulného bytu 2+kk s komorou, 51 m², v oblíbené lokalitě na Praze 7 - Holešovice


Vzhledem k velmi vysokému zájmu o námi nabízené nemovitosti žádáme všechny vážné zájemce o prohlídky, aby nás pro rychlý a efektivní postup

Nabízíme k pronájmu útulný byt 2+kk, o celkové výměře 51 m², v 1. nadzemním podlaží cihlového domu v oblíbené lokalitě na Praze 7 - Holešovice. Byt je pronajímán zařízený nábytkem jen částečně a finální styl interiéru si tak můžete přizpůsobit vlastnímu vkusu. Rohová kuchyňská linka se pyšní všemi potřebnými spotřebiči (lednice, trouba, plynová varná deska, digestoř, myčka, mikrovlnná trouba) a je umístěna v obývacím pokoji. Ten je dále vybavený křeslem se stolkem a nechybí zde ani jídelní stůl se židlemi. Ložnice s orientací do klidného vnitrobloku nabízí pohovku, která může sloužit jako prostor pro odpočinek nebo sezení, a velkou šatní skříň. Moderně řešená koupelna disponuje vanou se sprchovou zástěnou, toaletou a navíc i pračkou, což přispívá k maximálnímu komfortu. Další úložné možnosti poskytuje skříň na chodbě a praktická komora s oknem.

Nemovitost je určena výhradně k dlouhodobému pronájmu a je k nastěhování od [SKRYTÝ] Holešovice jsou velmi oblíbenou lokalitou k bydlení. Je zde vynikající občanská vybavenost i dopravní dostupnost kamkoliv po Praze. Dům je umístěn kousek od tramvajové zastávky Maniny, odkud je to pouhou 1 zastávku ke stanici metra C – Nádraží Holešovice a 2 zastávky ke stanici metra B – Palmovka. Milovníci procházek či běhání si také přijdou na své díky nedalekým parkům Letná a Stromovka u Výstaviště Holešovice, jehož dominantou je secesní Průmyslový palác a mimo jiné se zde nalézají Lapidárium Národního muzea, Maroldovo Panoráma bitvy u Lipan, Křižíkova světelná fontána či akvárium Mořský svět. Severní část areálu zaujímá zábavní park, tradičně známý jako dnešní místo Matějské pouti. Koná se zde také spoustu koncertů, výstav a kulturních akcí.

Poznámka k ceně: Poplatky za služby vč. pojištění domácnosti a odpovědnosti činí 947 Kč/měsíc + elektřina a plyn, které budou převedeny na nájemníka. Při podpisu smlouvy nájemník hradí první nájemné, dále rezervaci pro agenturu a vratnou kauci ve výši jedné měsíční platby.

Pokud se nemůžete na prohlídku bytu dostavit osobně, je možné domluvit prohlídku formou videohovoru. V reakci na tento inzerát o sobě prosím uvádějte alespoň základní informace (počet osob, zaměstnání, od kdy hledáte bydlení, zda máte domácího mazlíčka). Děkujeme.


Máte dotazy týkající se této nemovitosti? Zde kontaktujte přímo pronajímatele

O této nemovitosti


Typ nemovitosti: Byt

Město: Capital city of prague

Ložnice: 2

Plocha: 51 m2

Cena: 21990 Kč

Dostupnost: 2024-10-01

Výtah: Ano

Myčka: Ano

Cena za m²: 431 Kč

ad

Hledáte levné/levný byty v Capital City of Prague?