ad
Cs

Pronájem bytu 2+kk 48m²

Holandská, Kladno - Kročehlavy

Plocha:
48 m2
Ložnice:
2 ložnic/ložnice
Koupelny:
1 koupelna
Typ nemovitosti:
Byt
Dostupnost:
01 Nov
Ověřeno společností Rentola:
Ano
Číslo oznamovací
230002

Pronájem bytu 2+kk 48m²


Byt 2+kk se dvěma balkony a sklepní kójí, 48 m², nedaleko vlakového nádraží v Kladně - Kročehlavy


Vzhledem k velmi vysokému zájmu o námi nabízené nemovitosti žádáme všechny vážné zájemce o prohlídky, aby nás pro rychlý a efektivní postup

Nabízíme k pronájmu byt 2+kk, který prošel rekonstrukcí, o celkové výměře 48 m², v 5. nadzemním podlaží domu s výtahem na okraji sídliště města Kladno, nedaleko vlakového nádraží. Byt je kromě botníku na chodbě pronajímán nezařízený nábytkem a Vy si tak můžete interiér zařídit podle vlastního vkusu. Kuchyňská linka v oblíbené bílé barvě je umístěna ve výklenku obývacího pokoje a je vybavena sporákem s digestoří a myčkou. Velkou předností jsou balkóny v každé obytné místnosti s výhledem do parku. Koupelna je vybavena vanou a pračkou, toaleta je samostatná. K bytu dále náleží sklepní kóje, která Vám poskytne dostatek úložného prostoru. Nemovitost je určena výhradně k dlouhodobému pronájmu a je k nastěhování od .

Dům se nachází na okraji sídliště s výbornou občanskou vybaveností a dopravní dostupností, včetně spojení směrem na Prahu. Přímo před domem je umístěna autobusová zastávka a k vlakovému nádraží dojdete za pouhých 5 minut. Kladno nabízí řadu kulturních akcí, památek i sportovního vyžití. Město je také výchozím bodem pro návštěvu Kladenského lesa, který je oblíbeným místem pro turisty a cyklisty.

Poznámka k ceně: Poplatky za služby vč. pojištění domácnosti a odpovědnosti činí 3.187 Kč/měsíc/2 os. (každá další osoba za příplatek) + elektřina, která bude převedena na nájemníka. Při podpisu smlouvy nájemník hradí první nájemné, dále rezervaci pro agenturu ve výši jedné měsíční platby a dvojitou vratnou kauci.

Pokud se nemůžete na prohlídku bytu dostavit osobně, je možné domluvit prohlídku formou videohovoru. V reakci na tento inzerát o sobě prosím uvádějte alespoň základní informace (počet osob, zaměstnání, od kdy hledáte bydlení, zda máte domácího mazlíčka). Děkujeme.


Máte dotazy týkající se této nemovitosti? Zde kontaktujte přímo pronajímatele

O této nemovitosti


Typ nemovitosti: Byt

Ložnice: 2

Koupelny: 1

Plocha: 48 m2

Cena: 13490 Kč

Dostupnost: 2024-11-01

Výtah: Ano

Balkon: Ano

Cena za m²: 281 Kč

ad