ad
Cs

Pronajměte si 2 ložnic/e byt o rozloze 47 m² v Prague

Kloboučnická, Praha 4 - Nusle

Exkluzivní varianta: Nadprůměrná tržní cena

28000 Kč
28000 Kč
28000 Kč
Tato nemovitost je cenově nadprůměrná, ale nabízí výjimečné vlastnosti, díky kterým vyniká.
Plocha:
47 m2
Ložnice:
2 ložnic/ložnice
Koupelny:
1 koupelna
Typ nemovitosti:
Byt
Dostupnost:
01 Oct
Ověřeno společností Rentola:
Ano
Číslo oznamovací
286250

Pronájem bytu 2+kk 47m²


Pronájem bytu 2kk 47m²


Nabízíme k pronájmu nový nezařízený byt o dispozici 2kk s prostorným balkonem s výhledem do vnitrobloku, situovaný v 5. patře nového rezidenčního projektu Kloboučnická (zkolaudovaném v květnu 2024) s výtahem a parkováním v zakladači. Budova se nachází ve vyhledávané lokalitě na Praze 4 – Nuslích. Lokalita nabízí plnou občanskou vybavenost a velmi rychlou dostupnost do centra, v pěším dosahu je zastávka tramvaje Horky, nedaleko také park Grébovka a park Jezerka.

Interiér bytu tvoří obývací pokoj s novou plně vybavenou kuchyňskou linkou (indukce, trouba, myčka, lednice, mikrovlnka), jedna ložnice s velkými francouzskými okny, koupelna se sprchovým koutem a toaletou a prostorná předsíň. Byt má velký balkon (9 m²), na který je přístup z obývacího pokoje i z ložnice. Byt je orientovaný na východ. Užitná plocha bytu činí 47 m² + balkon 9m². V bytě je dřevěná podlaha, dlažba, předokenní rolety a videotelefon.

Nájemné činí 28 000 Kč měsíčně. Poplatky za společné služby, topení a spotřebu vody činí 2000 Kč měsíčně/osoba. Elektřina se hradí zvlášť. Kauce je ve výši dvou měsíčních nájmů.

Byt je k dispozici od [SKRYTÝ] po domluvě i dříve. Smlouva se uzavírá nejprve na 6 měsíců s možností prodloužení při vzájemné spokojenosti. Majitelé preferují nájemníka bez zvířat a nekuřáka.


Máte dotazy týkající se této nemovitosti? Zde kontaktujte přímo pronajímatele

O této nemovitosti


Typ nemovitosti: Byt

Město: Prague

Ložnice: 2

Koupelny: 1

Plocha: 47 m2

Cena: 28000 Kč

Dostupnost: 2024-10-01

Výtah: Ano

Balkon: Ano

Myčka: Ano

Cena za m²: 595 Kč

ad

Hledáte levné/levný byty v Prague?