ad
Cs

Pronájem bytu 2+1 63m²

K Zastávce, Veselí nad Lužnicí - Veselí nad Lužnicí I, okres Tábor

Plocha:
63 m2
Ložnice:
3 ložnic/ložnice
Typ nemovitosti:
Byt
Dostupnost:
Nyní
Ověřeno společností Rentola:
Ano
Číslo oznamovací
396379

Pronájem bytu 2+1 63m²


Pronájem bytu 2+1, 63 m²


Nabízíme k pronájmu atraktivní, zrekonstruovaný byt v ulici K Zastávce, ve městě Veselí nad Lužnicí, ideálním místě pro klidné bydlení s veškerou občanskou vybaveností. Možnost nastěhování IHNED.

Město, s přibližně 6 600 obyvateli, se nachází v krásné přírodě Jihočeského kraje, na okraji chráněné krajinné oblasti Třeboňsko a nabízí výbornou dostupnost do okolních měst jako je Tábor nebo České Budějovice, a to díky blízkosti hlavních dopravních tahů (dálnice D3). Do Prahy autem necelá hodina a půl.

Výhody města Veselí nad Lužnicí:
- Výborná dopravní dostupnost: vlakové a autobusové spojení do větších měst.
- Občanská vybavenost: mateřské a základní školy, zdravotnická zařízení, supermarkety a další služby v dosahu.
- Příroda na dosah: ideální pro milovníky turistiky, cyklovýletů a vodních sportů díky řece Lužnici a nedalekým rybníkům.
- Klidné prostředí: menší město s příjemnou atmosférou a přátelskou komunitou.

Byt o dispozici 2+1 s balkónem o celkové ploše 63 m², v 3. nadzemním podlaží domu bez výtahu. Do bytu proudí dostatek denního světla. Nově zrekonstruovaný byt disponuje koupelnou se sprchovým koutem, včetně toalety, kuchyní, 2 samostatnými pokoji a komorou, viz fotografie. Další úložné prostory nabízí sklepní kóje, která je součástí nájmu.

Dům je ve velice dobrém, udržovaném stavu. Parkování je bezproblémové na ulici vedle domu. Necelé 2 minuty pěší chůze je zastávka autobusu, 8 min pěší chůze vlakové nádraží- 1 minutu autem, 3 minut pěší chůze Tesco supermarket.

Nájemné je ve výši 12.750,- Kč měsíčně + zálohy na vodné, stočné, popelnice, společné osvětlení ve výši 2.500,- Kč měsíčně. Elektřinu si nájemce převede na sebe a hradí dle skutečné spotřeby. Při předání bytu je zapotřebí uhradit kauci ve výši 2 měsíčních nájmů. Neplatíte ŽÁDNOU provizi.

Perfektní příležitost pro rodiny, seniory i jednotlivce, kteří hledají pohodlné bydlení v blízkosti přírody s jednoduchým přístupem k městskému životu.
Pro více informací neváhejte


Máte dotazy týkající se této nemovitosti? Zde kontaktujte přímo pronajímatele

O této nemovitosti


Typ nemovitosti: Byt

Ložnice: 3

Plocha: 63 m2

Cena: 12750 Kč

Dostupnost: 2024-09-17

Výtah: Ano

Balkon: Ano

Cena za m²: 202 Kč

ad