ad
Cs

Pronajměte si 2 ložnic/e byt o rozloze 54 m² v Capital City of Prague

Na Petřinách, Praha 6 - Veleslavín

Plocha:
54 m2
Ložnice:
2 ložnic/ložnice
Koupelny:
1 koupelna
Typ nemovitosti:
Byt
Ověřeno společností Rentola:
Ano
Číslo oznamovací
291462

Pronájem bytu 2+1 54 m²


Vzhledem ke zvýšené poptávce o námi nabízené nemovitosti prosíme všechny vážné zájemce, aby nás pro rychlé vyřízení

Nabízíme vám k podnájmu zařízený byt o dispozici 2+1 a výměře 54 m2, který se nachází ve 4. podlaží panelového domu v oblíbené lokalitě Praha 6 - Veleslavín, na ulici Na Petřinách. K bytu náleží také sklepní prostor, ideální pro uložení vašich věcí.

Byt je plně vybavený a připravený k okamžitému nastěhování. Moderní kuchyňská linka je vybavena elektrickou varnou deskou, troubou, myčkou, lednicí s mrazákem a mikrovlnnou troubou. Obývací pokoj nabízí pohodlnou rohovou sedačku, obývací stěnu a skříň. Ložnice je zařízena velkou postelí, prostornou skříní, komodami a toaletním stolkem s křeslem. V chodbě najdete další úložné prostory ve vestavěné skříni. Koupelna je vybavena rohovou vanou a pračkou, toaleta je oddělená.

Byt je volný k nastěhování ihned.

Lokalita nabízí klidné bydlení v blízkosti parku Obora Hvězda, kde najdete Letohrádek Hvězda. Pár kroků od domu se nachází tramvajová zastávka s linkami 1, 2 a 7, a stanice metra A - Petřiny, což zajišťuje skvělou dopravní dostupnost. V okolí najdete několik dětských hřišť a mateřské a základní školy, například ZŠ a MŠ Věry Čáslavské a ZŠ Petřiny - sever. Obchod Billa je vzdálený pouhé 2 minuty chůze.

Energetická náročnost budovy je uvedena ve třídě G, protože nemáme k dispozici průkaz energetické náročnosti budovy (PENB).


Máte dotazy týkající se této nemovitosti? Zde kontaktujte přímo pronajímatele

O této nemovitosti


Typ nemovitosti: Byt

Město: Capital city of prague

Ložnice: 2

Koupelny: 1

Plocha: 54 m2

Cena: 22990 Kč

Cena za m²: 425 Kč

ad

Hledáte levné/levný byty v Capital City of Prague?