ad
Cs

Pronajměte si 3 ložnic/e byt o rozloze 44 m² v Ústí nad Labem

Bukov, Masarykova, 403 40 Ústí nad Labem, Czechia

Cenově výhodná: Cena je pod průměrem

9990 Kč
9990 Kč
9990 Kč
Cena této nemovitosti je výrazně nižší než průměrná tržní cena, což z této nemovitosti dělá jedinečnou nabídku vzhledem k Vašemu rozpočtu.
Plocha:
44 m2
Ložnice:
3 ložnic/ložnice
Koupelny:
1 koupelna
Typ nemovitosti:
Byt
Dostupnost:
31 Oct
Ověřeno společností Rentola:
Ano
Číslo oznamovací
433734

Pronájem bytu 2+1 44m²


Pronájem byty 2+1, 44 m² - Ústí nad Labem - Bukov


Máme pro vás jedinečnou příležitost k pronájmu bytu v jedné z nejlepších lokalit Ústí nad Labem – na Bukově, v ulici Masarykova. Tento krásný byt o dispozici 2+1 prošel částečnou rekonstrukcí, která mu dodává moderní nádech, a přitom si uchovává svůj charakter.

Bydlení na Bukově vám nabízí to nejlepší z obou světů – klidné prostředí plné zeleně a současně skvělou dostupnost všech potřebných služeb. Jen pár kroků od vašeho nového domova najdete obchody, školy, školky, sportovní vyžití a další vybavenost, kterou potřebujete pro pohodlný život. Byt je situován ve 3. patře cihlového domu, což mu zajišťuje příjemnou atmosféru a zároveň nízké provozní náklady.

Nájemné činí 9 990 Kč měsíčně, k tomu je potřeba připočítat zálohu na služby ve výši 3 010 Kč měsíčně a zálohu za energie. Vratná kauce je stanovena na částku odpovídající dvouměsíčnímu nájmu, odměna realitní kanceláře činí 15 000 Kč.

Pokud hledáte dlouhodobé bydlení v prestižní lokalitě, kde se budete cítit opravdu doma, tento byt je tou pravou volbou. Přijďte se podívat a přesvědčte se sami – věříme, že si ho zamilujete na první pohled. Byt volný k nastěhování od .


Máte dotazy týkající se této nemovitosti? Zde kontaktujte přímo pronajímatele

O této nemovitosti


Typ nemovitosti: Byt

Město: Ústí nad labem

Ložnice: 3

Koupelny: 1

Plocha: 44 m2

Cena: 9990 Kč

Dostupnost: 2024-10-31

Cena za m²: 227 Kč

ad

Hledáte levné/levný byty v Ústí nad Labem?