ad
Cs

Pronajměte si 1 ložnic/e byt o rozloze 32 m² v Prague

V hůrkách, Praha 5 - Stodůlky

Cenově výhodná: Cena je pod průměrem

15000 Kč
15000 Kč
15000 Kč
Cena této nemovitosti je výrazně nižší než průměrná tržní cena, což z této nemovitosti dělá jedinečnou nabídku vzhledem k Vašemu rozpočtu.
Plocha:
32 m2
Ložnice:
1 ložnice
Koupelny:
1 koupelna
Typ nemovitosti:
Byt
Dostupnost:
01 Oct
Ověřeno společností Rentola:
Ano
Číslo oznamovací
280038

Pronájem bytu 1+kk 32m²


Pronájem bytu 1+kk se sklepní kójí


K dlouhodobému pronájmu nabízím zařízený byt 1+kk o výměře 32,5m², který je umístěný v 6. patře panelového domu s výtahem, jenž je situován v ulici V Hůrkách, Praha 13 - Stodůlky. Byt je k nastěhování od začátku října. Prohlídky jsou možné po domluvě se stávajícím nájemcem. K bytu náleží i sklepní kóje.

Byt tvoří vstupní předsíň s prostornou skříní, která zajišťuje dostatek úložného prostoru, koupelna s vanou, umyvadlem, pračkou a skříňkou. Obývací část disponuje úložnou skříní se sklápěcí postelí, sedačkou i TV. Kuchyňský kout je vybavený sklokeramickou varnou deskou, mikrovlnnou troubou, lednicí s mrazákem, jídelním stolem se židlemi a úložnými prostory. V bytě bude zůstávat kompletní tmavý nábytek i dekorace viz foto. Byt je orientovaný na jih.

Nájemné je 15 000Kč/měs. + poplatky ve výši 3 900Kč/měs. + elektřina, která bude převedena na nájemce. Jistota ve výši 1 měsíčního nájmu.

Bytový dům se nachází v lokalitě s kompletní občanskou vybaveností, včetně stanice metra =B= Hůrka. V docházkové vzdálenosti jsou k dispozici zdravotní střediska, školy, školky, gymnázia, obchody a restaurace. Milovníci přírody ocení blízkost Prokopského údolí a parku s tenisovou halou a dětskými hřišti. Tento byt je ideální volbou pro ty, kteří hledají klidné bydlení v žádané lokalitě s výbornou dostupností do centra Prahy.


Máte dotazy týkající se této nemovitosti? Zde kontaktujte přímo pronajímatele

O této nemovitosti


Typ nemovitosti: Byt

Město: Prague

Ložnice: 1

Koupelny: 1

Plocha: 32 m2

Cena: 15000 Kč

Dostupnost: 2024-10-01

Vybavený: Ano

Výtah: Ano

Cena za m²: 468 Kč

ad

Hledáte levné/levný byty v Prague?