ad
Cs

Pronajměte si 1 ložnic/e byt o rozloze 23 m² v Prague

Čenětická 2131/8, 149 00 Prague, Czechia

Cenově výhodná: Cena je pod průměrem

13000 Kč
13000 Kč
13000 Kč
Cena této nemovitosti je výrazně nižší než průměrná tržní cena, což z této nemovitosti dělá jedinečnou nabídku vzhledem k Vašemu rozpočtu.
Plocha:
23 m2
Ložnice:
1 ložnice
Koupelny:
1 koupelna
Typ nemovitosti:
Byt
Dostupnost:
Nyní
Ověřeno společností Rentola:
Ano
Číslo oznamovací
416259

Pronájem bytu 1+kk 23m²


Stylová garsonka s nadstandardním zázemím v projektu Skyline na Chodově - Praha 4


Hledáte moderní bydlení s výjimečným zázemím a péčí o každý detail? Nabízíme k pronájmu částečně zařízenou garsonku v 5. patře prestižního projektu Skyline na Chodově. Ideální pro jednotlivce nebo pár. Byt je vybaven moderní a velmi praktickou kuchyňskou linkou, která splňuje všechny požadavky na pohodlné vaření. K této jednotce navíc náleží praktická sklepní kóje, ideální pro uskladnění sezonních věcí.

Rezidence Skyline nabízí opravdu bohaté společné prostory, které usnadní a zpříjemní váš každodenní život. O vaše balíčky se postará recepce s možností převzetí zásilek, k dispozici je i prádelna nebo co-work space. Pro milovníky aktivního životního stylu je zde jóga cvičebna, moderní fitness centrum a kolárna se sprchou, ideální po dlouhých cyklovýletech. Na střešní terase pak můžete relaxovat a užít si nádherné výhledy. A to jsme ještě nezmínili společenskou místnost s velkou TV, stolním fotbálkem a kuchyňkou.

Lokalita nabízí klidné, ale zároveň praktické bydlení s výbornou dostupností. Stanice metra Chodov (trasa C) je jen 5 minut jízdy autobusem, který staví nedaleko. Blízko se nachází obchodní centrum Westfield Chodov, které nabízí veškeré nákupní možnosti, restaurace a služby.


Máte dotazy týkající se této nemovitosti? Zde kontaktujte přímo pronajímatele

O této nemovitosti


Typ nemovitosti: Byt

Město: Prague

Ložnice: 1

Koupelny: 1

Plocha: 23 m2

Cena: 13000 Kč

Dostupnost: 2024-10-07

Terasa: Ano

Pračka: Ano

Cena za m²: 565 Kč

ad

Hledáte levné/levný byty v Prague?