ad
Cs

Pronajměte si 2 ložnic/e byt o rozloze 43 m² v Jindřichův Hradec

sídliště Vajgar, Jindřichův Hradec - Jindřichův Hradec III

Cenově výhodná: Cena je pod průměrem

9000 Kč
9000 Kč
9000 Kč
Cena této nemovitosti je výrazně nižší než průměrná tržní cena, což z této nemovitosti dělá jedinečnou nabídku vzhledem k Vašemu rozpočtu.
Plocha:
43 m2
Ložnice:
2 ložnic/ložnice
Koupelny:
1 koupelna
Typ nemovitosti:
Byt
Dostupnost:
Nyní
Ověřeno společností Rentola:
Ano
Číslo oznamovací
402579

Pronájem bytu 1+1 43m²


Pronájem bytu 1+1, 43 m²


Představuji vám byt o dispozici 1+1 ve velmi žádané lokalitě Jindřichova Hradce. Okna jsou orientována na východní stranu, proto je krásně prosvětlený. Nabízí neobvyklý výhled do okolí i přesto, že se nachází v panelové zástavbě. Bytový dům prošel rekonstrukcí střechy, oken, stupaček a zateplení.

Byt je také po rozsáhlé rekonstrukci. Jsou zde nové podlahy, kuchyň i koupelna. Každopádně je zde možnost zajímavým způsobem změnit dispozici na 2+KK a mít tak samostatnou ložnici. Tuto variantu ráda vysvětlím na prohlídce.

Parkování před domem. K bytu náleží sklep, možnost využít společné prostory například pro uskladnění kol. Nemovitost se nachází necelých pět minuty jízdy autem od historického centra. V přímé blízkosti panelového domu je knihovna, základní škola, dvě dětská hřiště a jedno workoutové, lékárna, obchod a pekárna. Turismus se v této lokalitě těší velké oblibě a proto je možné nemovitost využít jako investici. Pro milovníky Jindřichohradecka a Třeboňska zároveň jako letní byt.

Majitel požaduje nájemné 9.000 Kč + 3.500 Kč záloha za energie. Dále se platí vratná kauce/jistota ve výši 25.000 Kč a platba realitní kanceláři.

Ve městě nalezneme veškerou občanskou vybavenost: školky, školy, nemocnici, lékaře, sportoviště, MHD, vlakové i autobusové nádraží. Doporučuji osobní návštěvu, abyste lépe ohodnotili jak nemovitost, tak okolí. Pro více informací a rezervaci vašeho termínu prohlídky mě prosím


Máte dotazy týkající se této nemovitosti? Zde kontaktujte přímo pronajímatele

O této nemovitosti


Typ nemovitosti: Byt

Město: Jindřichův hradec

Ložnice: 2

Koupelny: 1

Plocha: 43 m2

Cena: 9000 Kč

Dostupnost: 2024-09-01

Výtah: Ano

Cena za m²: 209 Kč

ad

Hledáte levné/levný byty v Jindřichův Hradec?