ad

Pronájem apartmánu 1+kk s ter., Lipno nad Vltavou

Lipno nad Vltavou, Český Krumlov

Plocha:
42 m2
Ložnice:
1 ložnice
Koupelny:
1 koupelna
Typ nemovitosti:
Byt
Ověřeno společností Rentola:
Ano
Číslo oznamovací
225243

Pronájem apartmánu 1+kk s ter., Lipno nad Vltavou


Nabízíme k pronájmu apartmán o dispozici 1+kk s terasou a obytnou plochou cca 42,2 m, který se nachází ve 2. patře zděného domu v obci Lipno nad Vltavou. Obec leží poblíž hráze na levém břehu údolní nádrže Lipno na řece Vltavě, v okrese Český Krumlov. Dům je po revitalizaci, je zateplený a má plastová okna. Výhodou apartmánu je jeho lokalita blízko přírody a vodní nádrže Lipno, což nabízí ideální podmínky pro rekreaci a sportovní aktivity.

Apartmán je kompletně vybavený, s výjimkou pračky. Po dohodě je možné dodat i mikrovlnnou troubu. Koupelna je vybavena sprchovým koutem. Podlahy jsou pokryty plovoucí podlahou a dlažbou, což zajišťuje snadnou údržbu. Vytápění zajišťuje elektrický kotel a ohřev vody bojlerem. K apartmánu náleží také sklepní prostor, který je k dispozici pro uskladnění věcí.

Apartmán je vhodný pro maximálně dvě osoby a je k dispozici po dohodě. Měsíční nájem činí 10.000,- Kč, k čemuž je potřeba připočíst zálohu na energie ve výši 4.000,- Kč. Kauce je stanovena na 10.000,- Kč a provize RK. včetně právního servisu, + provize RK Zařízeno nábytkem, Bytové jádro zděné, Terasa, Sklep 230V, Voda, pitná, Kanalizace Silnice, Vlak, Autobus Škola, Školka Obytná Dálkový vodovod Asfaltová Veřejná kanalizace Ústrední elektrické 230V


Máte dotazy týkající se této nemovitosti? Zde kontaktujte přímo pronajímatele

O této nemovitosti


Typ nemovitosti: Byt

Ložnice: 1

Koupelny: 1

Plocha: 42 m2

Cena: 10000 Kč

Vklad: 4000 Kč

Výtah: Ano

Terasa: Ano

Cena za m²: 238 Kč

ad