ad

Pronajměte si 1 ložnic/e byt o rozloze 65 m² v Pilsen

Plzeň 3, Poděbradova

Exkluzivní varianta: Nadprůměrná tržní cena

14900 Kč
14900 Kč
14900 Kč
Tato nemovitost je cenově nadprůměrná, ale nabízí výjimečné vlastnosti, díky kterým vyniká.
Plocha:
65 m2
Ložnice:
1 ložnice
Typ nemovitosti:
Byt
Dostupnost:
Nyní
Ověřeno společností Rentola:
Ano
Číslo oznamovací
256413

Byt k pronájmu 2+kk, lodžie, parkovací stání, ulice Poděbradova, Plzeň


Nabízíme k pronájmu moderní a světlý byt o dispozici 2+kk s výměrou 56 m², který se nachází v šestém patře nově postaveného domu z roku 2024 na adrese Poděbradova, Plzeň. Tento útulný byt je ideálním místem pro páry či jednotlivce, kteří hledají pohodlné a klidné bydlení v centru města.

Byt se pyšní prostornou lodžií o výměře 9 m², kde si můžete vychutnávat ranní kávu nebo relaxovat po náročném dni. Velkou předností bytu je také praktická komora, kam se pohodlně vejdou jízdní kola či jiné sportovní vybavení, což je důležitý benefit, protože v domě nejsou sklepy. Místo pro úložné skříně najdete i v chodbě bytu, která je velmi prostorná.

Lokalita je jedním z hlavních lákadel tohoto bytu – za pouhých 7 minut chůze se dostanete na náměstí Republiky, kde naleznete veškerou občanskou vybavenost, včetně obchodů, kaváren a restaurací. Navíc, pokud potřebujete parkování, je možné si pronajmout parkovací stání v suterénu domu. Parkovací místo je dostatečně široké i pro větší vozy, což ocení zejména majitelé SUV.

Byt bude dostupný k pronájmu od 1. září. Výhodou jsou nízké měsíční poplatky, které vám pomohou udržet náklady na bydlení v rozumných mezích.

V kuchyňské lince od zakázkového truhlářství nechybí velká lednice s mrazákem, indukční deska a trouba s grilem a parním čištěním. Obývací pokoj a ložnice jsou osazeny světly s dálkovým ovládáním, u kterých lze měnit barevnou teplotu a intenzitu světla.

Tento byt je skutečným skvostem na trhu s nemovitostmi a těší nás, že vám můžeme nabídnout takové prostorné a dobře situované bydlení. Neváhejte a


Máte dotazy týkající se této nemovitosti? Zde kontaktujte přímo pronajímatele

O této nemovitosti


Typ nemovitosti: Byt

Město: Pilsen

Ložnice: 1

Plocha: 65 m2

Cena: 14900 Kč

Dostupnost: 2024-09-01

Cena za m²: 229 Kč

ad

Hledáte levné/levný byty v Pilsen?