ad

Pronajměte si 1 ložnic/e byt o rozloze 59 m² v Prague

Mojmírova 1739/8

Exkluzivní varianta: Nadprůměrná tržní cena

36922 Kč
36922 Kč
36922 Kč
Tato nemovitost je cenově nadprůměrná, ale nabízí výjimečné vlastnosti, díky kterým vyniká.
Plocha:
59 m2
Ložnice:
1 ložnice
Koupelny:
1 koupelna
Typ nemovitosti:
Byt
Ověřeno společností Rentola:
Ano
Číslo oznamovací
278588

Byt 2+kk s parkingem, 15min do centra - Nusle


Check in i check out je na domluvě dle možností. Velmi pozdní checkout (např. o půlnoci) zpravidla není možný, ale neváhejte mě prosím
V případě delšího pobytu mi prosím NAPIŠTE zprávu, můžete tak získat nižší cenu za měsíc a celková cena, kterou zaplatíte včetně všech poplatků bude nižší. Cena je závislá na délce pobytu, čím delší je pobyt, tím nižší cena za den/noc.
______________________________________
Byt se nachází ve druhém nadzemním podlaží. Plně zařízený, tichý byt s WiFi. Má jednu ložnici s manželskou postelí, šatní skříň, stůl a židli. Je zde vysavač i pračka. V další místnosti je obývací pokoj s rozkládací pohovkou, TV a kuchyň se všemi potřebnými věcmi, které můžete potřebovat při vaření. V kuchyni je samozřejmě myčka, varná deska a trouba i automatický kávovar. V případě, že budete potřebovat parkování pro vaše auto, máme k dispozici také parkovací kryté stání v podzemním podlaží, které je k dispozici bez příplatku.
Tramvajová zástavka/autobusová zastavávka Náměstí bratří synku se nachází asi 4 minuty chůzí a jezdí zde linky [SKRYTÝ] a o kousek dále je zástavka Otakarova, kde jezdí pravidelné linky 6, 7. Zástavky jsou skvěle obsluhovány i přes noc. Dále se nachází zastávka Kloboučnická (asi 7 minut chůze) [SKRYTÝ] Byt je také blízko od zastávky vlaku, Nádraží Vršovice je 4 minuty, na hlavní nádraží se vlakem dostanete za 4 minuty, přičemž občas mají vlaky i kratší intervaly než tramvaje a dá se využít jízdenka na MHD. Do centra se dá i pohodlně dojít delší procházkou kolem 30 minut.
V blízkosti bytu je mnoho večerek, restaurací, hospod, supermarketů a nedaleko jsou i větší shopping centra (Eden, Pankrác).
V docházkové vzdálenosti zhruba 5 minut je i fitness centrum, kde berou Multisport kartu a je zde i menší plavecký bazén.
Možnost delšího pobytu než 3 měsíce je, ovšem pouze po předchozí domluvě.


Máte dotazy týkající se této nemovitosti? Zde kontaktujte přímo pronajímatele

O této nemovitosti


Typ nemovitosti: Byt

Město: Prague

Ložnice: 1

Koupelny: 1

Plocha: 59 m2

Cena: 36922 Kč

Garáž: Ano

Výtah: Ano

Bazén: Ano

Pračka: Ano

Myčka: Ano

Cena za m²: 625 Kč

ad

Hledáte levné/levný byty v Prague?