ad

Pronajměte si 2 ložnic/e byt o rozloze 47 m² v Capital City of Prague

Na Sypkém 2520/6, 180 00 Prague, Czechia

Plocha:
47 m2
Ložnice:
2 ložnic/ložnice
Koupelny:
1 koupelna
Typ nemovitosti:
Byt
Ověřeno společností Rentola:
Ano
Číslo oznamovací
401712

Slunný a nový byt 2+kk/B/G v Praze 8 – Libeň, ulice Na Sypkém


Popis projektu
Volné od . Exkluzivně vám nabízíme nový, prostorný a slunný byt 2+kk o ploše 47,5m² s balkónem o ploše 13,5m² situovaný ve 2.patře v nově postaveném projektu Neocity v Praze 8 – Libeň, ulice Na Sypkém č.6.

Byt se skládá se ze vstupní haly, odkud je vstup na samostatné WC a vstup do prostorného obývacího pokoje s kuchyňským koutem. Kuchyň je vybavena el. varnou deskou, el. trouba, lednicí s mrazákem a myčkou). Z obývacího pokoje je vstup do ložnice, ze které je vstup do koupelny, která je vybavena moderním sprchovým koutem, umyvadlem a WC + připojení na pračku. Příjemný je i systém vytápění - prostřednictví podlahy. Dlouhodobý pronájem vítán. Dle požadavků majitele musí mít nájemce trvalý pobyt v ČR a rejstřík exekucí/insolvence bez záznamu.

Z obou pokojů je vstup na prostorný balkón s výhledem do klidného vnitrobloku. K bytu přísluší sklep v 1.PP a garážové stání (parkovací zakladač). Poplatky činí 2.500,- Kč (1 osoba, každá další + 500,- Kč) + spotřeba nergie, jež bude převedena na nájemce. Jistota/kauce 30.000,- Kč, provize RK 25.500,- Kč + DPH.

Tramvajová zastávka pouhé 2 min. chůzí od domu. V blízkém okolí naleznete obchody, školy, školky, cyklostezky a veškerou občanskou vybavenost.

Jedná se zároveň o zajímavou investici za účelem následného pronájmu, rádi Vám zajistíme garantovaný výnos okolo 3% ročně. Rád pošlu další foto, momentálně je byt vybaven spolehlivým nájemcem.


Máte dotazy týkající se této nemovitosti? Zde kontaktujte přímo pronajímatele

O této nemovitosti


Typ nemovitosti: Byt

Město: Capital city of prague

Ložnice: 2

Koupelny: 1

Plocha: 47 m2

Cena: 23000 Kč

Garáž: Ano

Výtah: Ano

Balkon: Ano

Terasa: Ano

Cena za m²: 489 Kč

ad

Hledáte levné/levný byty v Capital City of Prague?